use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Η αγάπη και το πάθος μας για το καλό ελαιόλαδο είναι το κίνητρό μας για να γινόμαστε καλύτεροι και να σας προσφέρουμε ό,τι πιο καλό προσφέρει η φύση.

Γι’αυτο το λόγο, ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς για να βρεθούμε στο πλευρό 3.000 παραγωγών, να συζητήσουμε μαζί τους και να μοιραστούμε τις ανησυχίες τους και τις προσδοκίες τους για την επικείμενη σοδειά.

Ταυτόγχρονα, ενημερωνόμαστε και παρατηρούμε από κοντά την κατάσταση των ελαιώνων, την υγρασία του εδάφους και όλους τους παράγοντες που πιθανότατα θα επηρεάσουν την επικείμενη σοδειά ανά περιοχή (ποσοτικά και ποιοτικά). Ακόμα, παρακολουθούμε πολύ στενά την εξέλιξη του κύκλου ανάπτυξης της ελιάς (βλαστογένεση, ανθοφορία, καρπόδεση, ωρίμανση καρπού) σε όλες τις κύριες ελαιοπαραγωγικές ζώνες και προσπαθούμε να προβλέψουμε αρκετά νωρίς τις ελαιοκομικές ζώνες που θα δώσουν την ποιότητα που θέλουμε.

Τέλος, «συμμετέχουμε» στο «λιομάζωμα» και την παραγωγή του ελαιολάδου στα ελαιοτριβεία, ελέγχουμε τις συνθήκες ελαιοποίησης και επιλέγουμε τα ελαιοτριβεία και τις παρτίδες εκείνες που δίνουν κάθε χρόνο στο Άλτις σταθερή πλούσια γεύση, ενώ ελέγχουμε τα δείγματα από δεξαμενές ελαιόλαδου με τα πιο αυστηρά κριτήρια, για να εγγυηθούμε ότι προμηθευόμαστε ελαιόλαδο με ανώτερα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά. Στην Άλτις πραγματοποιούμε περισσότερους ελέγχους από όσους προβλέπει η ελληνική νομοθεσία και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γιατί μας νοιάζει να είναι Άλτις, μέχρι την τελευταία σταγόνα!