Συνταγές από τον Chef Λευτέρη Λαζάρου
-
Βιολογικό κοτόπουλο λεμονάτο με σταμναγκάθι
20 λεπτάΜερίδες 4 -
Καρέ αρνιού με σάλτσα μαυροδάφνης και πουρέ κολοκύθας
2 ώρεςΜερίδες 4 -
Γύρος από Μοσχαρίσιο Συκώτι και Κοκκινιστό Πλιγούρι
30 λεπτά4 -
Σουπιές Κοκκινιστές με Χυλοπίτες
20 λεπτά4 -
Γαρίδες με Spaghetti (Σπαγγέτι) από Μελάνι Σουπιάς και Πολύχρωμα Τοματίνια
20 λεπτάΜερίδες 4 -
Κολοκυθοκεφτέδες με Καβούρι και Κρέμα Αβοκάντο
40 λεπτά4 -
Δροσερή Σαλάτα με Κριθαράκι, Πολύχρωμες Πιπεριές, Ντοματίνια και Γαρίδες
20 λεπτά4 -
Γαρίδες με Πουρέ Σελινόριζας και Ντοματίνια
20 λεπτά2 -
Σαλάτα Ταμπουλέ με Γαρίδες
20 λεπτά6 -
Φιλέτο Κολιός στο Φούρνο με Σαλάτα Φινόκιο
1 ώρες2 -
Σούπα Αρακά με Μυρώνια, Καυκαλήθρες και Γαρίδες
20 λεπτά4 -
Πρασοσέλινο με Ψητά Καλαμάρια
20 λεπτά4 -
Ρεβιθοκεφτέδες με Τηγανιτές Σουπιές
40 λεπτά4 -
Χειμωνιάτικες Ρίζες με Χταπόδι Φούρνου
20 λεπτά4 -
Ψαρόσουπα Κοκκινιστή με Ντομάτα
30 λεπτά6 -
Πέννες με Τόνο, Κάπαρη και Ελιές
20 λεπτά4
Δείτε μοναδικές συνταγές με Άλτις από το chef Λευτέρη Λαζάρου, βραβευμένου με αστέρι Michelin, τη σημαντικότερη διάκριση στο διεθνή χώρο της γαστρονομίας.