Ψητά λαχανικά με μέλι και βαλσάμικο
Χρόνος Μαγειρέματος15 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας10 λεπτά
4

Υλικά
ΣΥΝΤΑΓΗ
- 4 μελιτζάνες μακριές
- 2 πιπεριές
- 2 κολοκύθια
- 4 μανιτάρια
- 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- 2 κλωναράκια εστραγκόν
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι βαλσάμικο
- 60 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε όμοια κομμάτια και τα ψήνουμε στη σχάρα ή σε σχαροτήγανο.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα φρέσκα μυρωδικά και το σκόρδο πολτοποιημένο, το μέλι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
- Τοποθετούμε τα λαχανικά σε πιατέλα και περιχύνουμε τα ζεστά λαχανικά με το αρωματικό ντρέσινγκ, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα αγαπημένα μας λαχανικά εποχής
