Κοτόπουλο με πιπεριές
Χρόνος Μαγειρέματος40 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας15 λεπτά
4

Υλικά
ΣΥΝΤΑΓΗ
- 500 γρ. στήθος κοτόπουλο
- 350 γρ. πολύχρωμες πιπεριές
- 2 κρεμμύδια
- 10 ντοματίνια
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 200 γρ. τοματοχυμό
- 200 ml ζωμό κοτόπουλο
- 100 γρ. σκληρή φέτα
- 50 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Καλαμάτα
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές, τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε λωρίδες.
- Σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια, συνεχίζοντας για 3-4’ το σοτάρισμα, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και τη ρίγανη.
- Προσθέτουμε τον τοματοχύμο, το ζωμό και μαγειρεύουμε για περίπου 30’, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Μόλις αποσύρουμε προσθέτουμε τα ντοματίνια, τη φέτα θρυμματισμένη και σερβίρουμε.
- Μπορούμε να φτιάξουμε το φαγητό και με ολόκληρο κοτόπουλο
