Ντάκος
Χρόνος Προετοιμασίας10 λεπτά
3

Υλικά
ΣΥΝΤΑΓΗ
- 3 κρίθινα παξιμάδια
- 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 200 γρ. φέτα ή ξινομυζήθρα
- 4-5 ελιές
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- ¼ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- Φρέσκο θυμάρι
- 60 ml. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βρέχουμε τα παξιμάδια και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
- Προσθέτουμε επάνω στα παξιμάδια τις ντομάτες, πασπαλίζουμε με αλάτι, ρίγανη και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη, την κάπαρη, τις ελιές, τα κρεμμυδάκια, το θυμάρι.
- Τέλος, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ντοματίνια ψιλοκομμένα
- Μπορούμε να προσθέσουμε και κρίταμο
