Ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά
Χρόνος Μαγειρέματος10 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας15 λεπτά
6

Υλικά
ΣΥΝΤΑΓΗ
- 150γρ. ταραμά λευκό
- 200ml ελαιόλαδο Άλτις Κλασικό
- 250γρ. λευκό μπαγιάτικο ψωμί
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 μέτρια λεμόνια
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βρέχουμε το ψωμί με νερό και το στραγγίζουμε καλά με τα χέρια μας.
- Στον μπλέντερ πολτοποιούμε το κρεμμύδι με τον ταραμά και το χυμό από τα λεμόνια.
- Προσθέτουμε το ψωμί και τμηματικά το λάδι, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να έχουμε μια βελούδινη ταραμοσαλάτα.
- Σερβίρουμε την ταραμοσαλάτα με ελαιόλαδο γαρνίροντας με μαύρες ελιές.
Μπορούμε αντί για ψωμί να φτιάξουμε την ταραμοσαλάτα με πατάτες βραστές, θα χρειαστούμε 150 γρ. πατάτες. Σε αυτή την περίπτωση ετοιμάζουμε την ταραμοσαλάτα σε γουδί.
